Catering

Dlaczego Catering ?

Serwowanie posiłków praktycznie w każdym miejscu i czasie z zachowaniem walorów smakowych i wykwintności potraw, oszczędność czasu i pieniędzy, moglibyśmy tak opisywać usługi cateringu w nieskończoność podkreślając ich atrakcyjność. Catering to nie tylko obsługa imprez okolicznościowych (np. wesele) to także planowanie i organizacja. Przede wszystkim skupia się na indywidualnych preferencjach klienta. Nie sztuką jest przedstawienie prostego menu z kilkoma pozycjami do wyboru, a dostosowanie karty potraw do wymogów gości. Menadżerowie liczących się firm doskonale zdają sobie sprawę, że klient nie jest zacofanym człowiekiem, zna ofertę konkurencji, wiele razy korzystał lub był gościem na imprezie obsługiwanej przez catering, dlatego stawiają na jakość wykonywanych usług rozpoczynającą się już od kontaktu i rozmowy wstępnej. Przedstawia interesantom zalety i zyski płynące z wyboru firmy, nie suche ceny i fakty.

Profesjonalne firmy z przyjemnością pomogą zorganizować przyjęcie, ustalić menu a nawet styl imprezy. Pięknie podane potrawy oraz elegancko udekorowany stół podniesie prestiż każdego spotkania i sprawi, że atmosfera będzie niezapomniana. Nie ma nic cenniejszego niż dobre słowo zadowolonej rodziny czy kontrahentów, dzięki któremu uściślamy kontakty towarzyskie i biznesowe. Catering już dawno przestał być uznawany jako transport jedzenia. To umiejętność zaspokajania potrzeb, oferująca także doradztwo menedżerskie, profesjonalną kadrę kelnerską, gustowny wystrój wnętrz i wiele innych usług, które przyczynią się do stworzenia niezapomnianej imprezy. Catering może być zorganizowany u Państwa lub w jednej z lokalizacji proponowanej przez firmy. Wynajęcie dworkowych sal jest niczym ważnym w porównaniu do przygotowywanych potraw. To one z całym znanym kunsztem serwowane są gościom. Walory smakowe i wygląd dań to podstawa działalności cateringu. Potrawy przygotowywane są przez wykwalifikowanych kucharzy trzymających piecze i biorących odpowiedzialność za ich smak i świeżość. Firmy nie przygotowują jedzenia dzień przed zaplanowaną imprezą, dania wprost z „rusztu” wędrują do wskazanego miejsca. Higieniczność sposobu transportu i dostawy to aspekt, do którego przywiązywana jest największa waga. Pragniemy by catering był uznawany jako swoiste dzieło sztuki, zaspokajający wymagające podniebienia gości i cieszący wzrok.

Życzymy Smacznego!